5 szempont, amely segíthet kiválasztani a tökéletes csaptelepet

TIPP! A csaptelep vásárlást egyszerűnek gondoljuk, ha hagyományosnak mondható csaptelepet szeretnénk. Ám ez mégsem így van, sok mindent figyelembe kell venni, hogy a végül megvásárolt termékkel hosszú távon elégedettek legyünk.

Összegyűjtöttük az 5 legfontosabb szempontot, amit minmdenképpen javaslunk figyelembe venni:

1. Csaptelep típusa

Füdőkád? Bide-t csaptelep? Mosdó csaptelep? Mosogató csaptelep? És még sorolhatnánk… Ha meghatároztuk, milyen csaptelep típust keresünk, máris szűkítettük a kört. Javasoljuk, hogy egy helyiségbe egy termékcsalád típusait válasszuk.

2. Csaptelep szerelhetősége

A csaptelep típus meghatározását követően a következő szempont a csaptelep szerelhetősége legyen. Létezik ugyanis álló csaptelep (pl. mosdóra, mosogatótálra szerelhető), fali (mosdó és mosogató csaptelepből egyaránt), kádperemre szerelhető csaptelep, valamint akár választhatunk KMT csaptelepekből (kád-, és mosdó töltő csaptelep) is falit vagy állót egyaránt.

3. Csaptelep mérete

A típust és a beszerelési módot szorosan követő szempont a csaptelep műszaki paraméterei, vagyis a mérete! A bekötőcsövekhez vásárolhatunk toldalékot, a gyárilag csomagolt bekötőcsőhöz csatlakoztathatót, vagy egyszerűen csak hosszabbat, ám a csaptelep kifolyócsövét is vegyük szemügyre alaposan, hogy a kézmosó vagy a mosogató esetén elég hosszan nyúljon be a tálba, ám mégse nyúljon azon túl! Mindenképpen mérjünk vásárlás előtt!

4. Csaptelep működése

Lehetőleg víztakarékos üzemmódban működő csaptelepet válasszunk. Ezt követően döntsük el, hogy milyen működtetésű legyen az új csaptelepünk. Hagyományos tekerőgombos, egykaros, nyomógombos, vagy esetleg infra vezérlésű csaptelep.

5. Figyeljünk oda a zajszintre is!

Lehet, hogy furán hangzik, de fontos szempont lehet. Kellemetlen meglepetésben lehet részünk, amikor éjjel, valamelyik családtagunk elmegy zuhanyozni, és egész otthonunkon végigrobajlik a csaptelepen átnyomuló víz, mintha falat bontanának. A legtöbb gyártó ma már ezt az információt közzéteszi a csaptelep terméktájékoztatóján.

Amennyiben kérdésed lenne, vagy tanácsra van szükséged a Kun-Therm Kft. üzletében képzett munkatársaink állnak szíves rendelkezésedre! Elérhetőségeink >> 

 

 

Kapcsolat Kkh.

Kiskunhalas

Szabadság tér 7.

Tel.: +36 20 220 0856

Email:iroda@kuntherm.hu

Nyitva: H-P: 7:30-17; Sz: 8-12

Kapcsolat Bp.

Budapest

Dési Huber u.8.

Tel.: +36 30 638 93 70

Nyitva: H-P: 6:00-17; Sz-V: Zárva

Hírlevél feliratkozás

Adja meg az email címét a feliratkozáshoz
© 2015 Kun-Therm Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.