Miért a Kun-Thermnél vásárolsz?

Zoli: Két oka van. Az egyik, hogy számomra nagyon fontos, hogy lehetőség szerint mindent, így a szerelvényeket egy-egy felújításnál kiskunhalasi cégeknél, boltokban, ebben az esetben a Kun-Therm kiskunhalasi üzletében teszem/tegyem. Célom ezzel kettős, de lehet, hogy még ennél is több. Epikharmosz görög drámaírótól ered egy nagyszerű mondás: „Kéz, kezet mos”, azaz én segítek neked, te segítesz nekem. Tehát én Zsuzsitól és Gergőtől, azaz a Kun-Thermtől vásárolok, ők pedig nálam intézik a biztosítási ügyeiket. Törekszem arra, hogy egy ilyen, a nagyvárosoktól távoleső kis lélekszámú városban ez minden embernek egyértelmű legyen, hiszen ez visz/vinne előre mindent és mindenkit.

A másik ok, hogy sosem csalódtam a hozzáértésükben. Én biztosításokat közvetítek, ehhez értek, az épületgépészethez nem és nem is szeretném kitanulni. Számomra fontos az, hogy tudom, hogy egy beruházás esetén a legjobb minőséget kapom jó áron és nem sóznak rám semmi olyat amire nem, vagy nem ebben a formában van szükségem. A felújítást végző mestereket is arra szoktam kérni, hogy minden szükséges anyagot náluk szerezzenek be. Sokszor fordult már elő, hogy a városban összefutva kérdeztem egy-egy jövőbeni átalakítással kapcsolatban Gergőt, aki szívesen osztotta meg velem szakértelmét és tudta, hogy amikor eljön a tényleges felújítás, biztosan náluk fogok megvásárolni mindent. A bizalom nagyon fontos, hiszen szereti mindenki azt kapni a pénzéért amit elvár.

Mit vásároltál már a Kun-Thermnél?

Zoli: Hű, szerintem nem igazán van olyan termékcsoport amelyből már én nem vásároltam. Egy jó példa erre, hogy egyszerre vásároltam több kandallókályhát. Budapesten elmentem a gyártó mintaboltjába, majd bementem a kiskunhalasi Kun-Therm üzletbe, elmondtam, hogy erre a kályhára lenne szükségem, helyszínre kiszállították nekem és be is üzemelték, ezt a márkabolt nem tudta nekem biztosítani, valamint a végére anyagilag is jobban jártam, mert olcsóbban tudtam beszerezni, mint a gyárból. 

Igazából nem terméket vásárolok, szolgáltatást, hiszen én nem értek az épületgépészethez és ezt szeretem náluk. Én elmondom mit tervezek, ők pedig megmondják nekem mire van szükségem. Talán ez egyik legfontosabb egy vásárló/ügyfél és eladó kapcsolatában, én is erre törekszem ügyfelemmel való tárgyalásaim során. Egy szó mint száz, szívből ajánlom a Kun-Thermet, itt biztosan jó árakat talál, valamint olyan tapasztalt szakembereket, mellyel garantáltan zökkenőmentes lesz a felújítás és évek múlva is örömmel gondol vissza rá.

 

Kapcsolat Kkh.

Kiskunhalas

Szabadság tér 7.

Tel.: +36 20 220 0856

Email:iroda@kuntherm.hu

Nyitva: H-P: 7:30-17; Sz: 8-12

Kapcsolat Bp.

Budapest

Dési Huber u.8.

Tel.: +36 30 638 93 70

Nyitva: H-P: 6:00-17; Sz-V: Zárva

Hírlevél feliratkozás

Adja meg az email címét a feliratkozáshoz
© 2015 Kun-Therm Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.